TEDEN ODPRTIH VRAT 2023

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije vabi na teden odprtih vrat: Preverjamo, ali so plače pravilno obračunane in izplačane! Pohitite s prijavo!

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) v naslednjem tednu, od 15. do 19. 5. 2023, ponovno odpira svoja vrata za vse delavke in delavce, tokrat že petič zapored. Kot v preteklih letih, bomo tudi tokrat na voljo vsem, tudi tistim, ki o članstvu v sindikatu šele razmišljajo.

Če smo sindikati tukaj vsak dan za svoje članice in člane, imajo v tednu odprtih vrat prav vsi možnost, da nas spoznajo, preverijo, kaj počnemo in zakaj je dobro biti član sindikata. Teden odprtih vrat je tudi naš prispevek k bolj solidarni družbi in nadaljevanje našega prvomajskega sporočila; Sindikati smo S teboj! Zate!

Letošnji teden odprtih vrat primarno posvečamo plačam in pregledu plačilnih list.

V štirinajstih slovenskih mestih bodo naše strokovne službe na razpolago vsem, ki bi želeli preveriti svoje plačilne liste in ugotoviti, ali je vse tako, kot mora biti; da je plača pravilno obračunana, da so plačani vsi prispevki in da prejemajo vse dodatke, ki zaposlenim pripadajo. Z veseljem bomo odgovorili tudi na kakršnokoli drugo vprašanje.

Vsa svetovanja bodo za vse brezplačna, zaradi strokovnosti izvedbe pa je nujna pravočasna prijava preko spletne strani: https://www.zsss.si/tov-2023/ Na tej strani zainteresirani najdejo tudi vse ostale informacije, tudi opozorilo, da je na svetovanje nujno prinesti plačilno listo, pogodbo o zaposlitvi in, če je le možno, podjetniško kolektivno pogodbo. Opozarjamo, da je število mest omejeno, zato vse, ki želijo brezplačni pregled plačilne liste in strokovno svetovanje, pozivamo k čim prejšnji prijavi.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo!

Lep dan!

Sanja Leban Trojar, sanja.lebantrojar@sindikat-zsss.si, 041 622 205