32. Komunaliada – 4. junij 2016

Javno podjetje Mariborski vodovod je bilo organizator letošnje – 32. Komunaliade, ki je potekala 4. junija 2016 v Mariboru. Dan pred tem, je Javno podjetje Mariborski vodovod svečano obeležilo visok jubilej in sicer 115 let delovanja. Ob tej priliki je bila svečana proslava, ki je potekala na sedežu Mariborskega vodovoda.

Organizatorju je uspelo privabiti v Maribor okrog 3.000 nastopajočih in navijačev. Prisotne udeležence 32. Komunaliade so pozdravili: direktor Mariborskega vodovoda g. Danilo Burnač, župan Mestne občine Maribor g. Andrej Fištravec in predsednik Zveze svobodnih sindikatov Slovenije g. Dušan Semolič.

Na samem prireditvenem prostoru je bil prisoten tudi ZSSS Sindikat komunale, varovanja in poslovanja z nepremičninami Slovenije. Kolegice in kolegi (Majda, Alenka, Mojca, Zdenka, Ivica, Matej, Bojan in Darja), ki so servis in pomoč članom na terenu po celotni Sloveniji, so bili prisotni na stojnici, kjer so dajali ustrezne informacije članom sindikata in tudi nečlanom. Ob tej priliki, bi se v imenu našega sindikata zahvalila letošnjemu gostitelju za izkazano pomoč in sodelovanje na prireditvi. 

Zapisala: Alenka Rožman

Fotogalerija >>

komunaliada