PRAZNOVANJE MEDNARODNEGA DNEVA ŽENSK – 8. MARCA IN MATERINSKEGA DNEVA

POVABILO NA PRIREDITEV, KI BO  V DVORANI HOTELA HABAKUK, (pod Pohorjem, Pohorska ulica 59, Maribor),

V SOBOTO, 22. MARCA 2014, OB 18. URI.

 

V sodelovanju z vodstvom Območne organizacije ZSSS Podravje in Koroška ter sprejetimi sklepi na Območnem odboru SOPS Podravja, bomo skupaj obeležili Mednarodni praznik žensk – 8. marec in materinski dan.   

Mednarodni dan žensk je dogodek, ki odraža dosežen napredek boja za pravice žensk in zahteva spremembe za ženske celega sveta. S povabilom na praznovanje, bomo članicam in ostalim ženskam pokazali, da nam ni vseeno za njihov vsakdan, za njihove težke preizkušnje, s katerimi se vsi skupaj spopadamo iz dneva v dan.

Če ste do sedaj bili v dilemi, kam za praznik, je udeležba na prireditvi zagotovo ena izmed dobrih možnosti.

CENA VSTOPNICE JE  ZA ČLANE »5« EVROV, ZA NEČLANE PA »7« EVROV. 

Prireditev bo povezovala Breda Črnčec. S slovenskimi pesmimi   nas bo popeljala v čudovito vzdušje pevka ŠPELA POKERŽNIK s harmoniko, samo prireditev pa nam bo popestrila gledališka igralka MOJCA PARTLJIČ z monokomedijo ČISTILKA IN PREDSEDNIK UPRAVE.

Prepričana sem, da je tudi takšna prireditev priložnost za naše skupno druženje in topel stisk roke.

 V kolikor imate v podjetju organiziran sindikat, oddajte vaše prijave sindikalnemu zaupniku. Za vse ostale pa bomo prijave zbirali na območni organizaciji.

 

SKRAJNI ROK ZA PRIJAVO JE  14. MAREC 2014!

Prijave lahko prinesete osebno na sedež sindikata, Neratova ulica 4, jih pošljete na e-naslov: milan.zizek@sindikat-zsss.si ali jih pošljete na faks 2348 313.

 

Prav tako lahko Milana Žižeka  pokličete na gsm 051 642 305, saj vam bo na voljo tudi za vse ostale informacije v zvezi s prireditvijo. Prosim vas, da pri prijavi tudi napišete iz katerega podjetja ste in vašo telefonsko številko, da vas lahko kontaktiramo.

 

Toliko kot  bo oddanih prijav, toliko boste prejeli vabil na prireditev, ki bodo veljale kot vstopnica.