Zbiranje podpisov

V torek popoldan je sicer Državni zbor RS sprejel sklep o vložitvi pobude za ustavno presojo referenduma proti nepravični pokojninski reformi, vendar se bo zbiranje podpisov prekinilo šele po predložitvi te pobude Ustavnemu sodišču. Zato v sredo, 12. 1. 2011, nadaljujemo z zbiranjem podpisov.

Gre nam dobro, saj smo že v ponedeljek prebili številko 20 tisoč zbranih podpisov, torej v času, ko so upravne enote bile odprte le 19 ur. Zato pozivamo vse, ki še niste oddali podpisa, da to storite v sredo, k oddaji podpisa pa povabite sodelavce, sorodnike in znance, da oddajo svoj podpis podpore na upravni enoti ali krajevnem uradu. Uspešno zbiranje podpisov v sredo nam bo omogočilo, da začasno prekinitev zbiranja dočakamo z zajetnim številom zbranih podpisov, ki ga po odločitvi ustavnega sodišča le še dopolnimo. Dokažimo, da še vedno velja tisti člen slovenske ustave, ki pravi, da ima v Sloveniji oblast ljudstvo.

Prilagam vam obrazca
OBRAZEC ZPIZ2 in OBRAZEC ZMD,

ki ju podpišete pred uradno osebo na upravni enoti ali krajevnem uradu in oddate na stojnici, svojemu sindikalnemu zaupniku, na sedežu območne organizacije ZSSS ali pošljete na naslov: ZSSS, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana.

Skupaj zmoremo več!
Milan Utroša, sekretar ZSSS